Modele per mjeker

Në këtë nûmer të revistës për Burra, ne do t`Ju prezantojmë me më shumë se 20 lloje të prerjeve të flokëve për mjekrën. Natyrisht, si Gjithmonë, ne të sjellim në vëmendjen tuaj një Galeri të Madhe të fotografive përkatëse. Kështu ndodhi që mjekra konsiderohet një shenjë e Lёvizjes karizmatik, të fortë, që posedon karaktere solide. Sepse mjekra dhe gëzuar Kaq shumë kohë. Modeli për bimësi të bollshme është kthyer. Megjithatë, mjekra është një harpër modën. Dhe Tek meshkujt Modern, një aksesor i Tillé në fytyrë NUK ka të bëjë Fare me domethënien historike. Mjekra mashkullore në stilin e Hollivudit sot është në kulmin e popullaritetit. Kjo prirje e harruar për një kohë të gjatë përsëri kthehet në mbulesat e gozhdave të famshme.

Një Herë, në të tridhjetat e largëta, njerëzit me këtë lloj mjekrie konsideroheshin vërtet të pjerrëta. Një tjetër Emër për këtë formë është « Brett », AJO Ishte Kapur për heronjtë e filmit popullor atëherë. Në até të kaluar të largët, nëse një Njeri duhet të tregojë dhe të tregojë se ai Ishte një macho e Vërtetë, ai u RRIT me mjekër pikërisht këtë formë. Një tjetër problème që Mund të Lindi nga mjekra e këtyre djemve sipas dermatologut nga New York City, Diane Berson Mund të jenë DISA probleme bakteriale që Quhen impétigo që krijon DISA plagé të kuqe në fytyrë të cilat Mund të transmetohen Tek Partneri juaj. Gjithashtu përpara një contact direkt me partneren (JO Vetëm puthje, por Edhe contact seksual) meshkujt duhet të sigurohen që NUK janě probleme me lëkurën, acarime, skuqje ETJ. Gjatë Vitit 2017 kanë qenë të shumtë personazhet VIP të cilët kanë zgjedhur që të mbajnë mjekër, që nga aktorët e Hollywood e Deri te futbollistët e ndryshëm. Duke qenë se vitin 2017 po e lëmë pas, po sjellim për Ju DISA nga Modelet e mjekrës të cilat pritet të jenë dominuese për vitin 2018. Sipas kuroatorëve të imazhit, NUK ka rëndësi se çfarë Stili veshjeje keni, nëse keni vendosur që të mbani mjekrë Edhe në 2018, por duhet treguar një kujdes i madh në ruiner e flokëve, PASI AJO mjekra stilohet në bazë të modelit të flokëve. Adresa juaj email s`do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janě shënuar me një * Tani që ne Kemi zbuluar format, ne duhet të fillojmë të studiojmë llojet e varianteve më të njohura të mjekrës. Nëse Ju shikoni në Set shfaqje të modës nga shtëpitë e famshme të modës, Ju Mund të shihni se pothuajse të gjitha Modelet veshin një mjekër.

Mund të jetë Edhe shumë e Vogël dhe e Madhe, madje Edhe e zbukuruar me Lule dhe bizhuteri të kostumeve, të cilat Ju thjesht NUK Mund ta shihni! Më shpesh të rinjtë preferojnë të rritin bimësinë në fytyrë, në mënyrë që të duken më të respektuar dhe më të pjekur. Nëse ju, Gjithashtu, vendosni të rriteni bukurinë e tillë, konsideroni se do t`Ju duhet të kujdeseni-Lani dhe krehni até dhe Gjithashtu shkurtoni até. Një mjekër është një mënyrë për të dalë në një turmë, përveç vegjetacionit në fytyrë i JEP çdo djalë një burrëri. Avantazhi i këtij dekorimi është se do t`i përshtatet të dy djemve të Rinj dhe njerëzve të moshuar. DISA njerëz pohojnë se mjekra është një pasqyrim i kufijve të paqartë të roleve gjinore në SHOQËRI. Gratë janě Duke u bërë më të fortë dhe madje burrëror, gjë që NUK është shumë e kënaqshme për njerëzit që, në protestë, vendosën të rriten bimësinë. « Meshkujt NUK janě mësuar të kujdesen për flokët e Tyre si femrat dhe përgjithësisht NUK janě mësuar të pastrojnë mirë, » Tha jaliman.